Livrare Gratuită la Comenzi de peste 299 lei

Cadoul perfect! Seturi tricouri și bluze de familie de Crăciun.

Posted by admin 14.10.2021 0 Comentarii

Crăciunul se apropie și cu aceasta, ca în fiecare an, încep întrebările tradiționale „Ce să cumpăr pentru familie?”, „Ce să le oferiți prietenilor?”, etc.

Noi, de  la TShirt24.ro, am pregătit cele mai corecte răspunsuri la aceste întrebări. Cu noua noastră colecție de tricouri si bluze de Crăciun, la noi veți găsi cel mai potrivit cadou nu numai pentru Crăciun, ci și pentru orice alta ocazie.

 

Familia Crăciun seturi bluze cadou perfect #teamrudolph - mommy elf, daddy elf, little elf


Dăruește un cadou unic


Le puteți oferi acest cadou familiei tale sau altei familii, unui cuplu îndrăgostit sau persoanei iubite. Există căte ceva pentru fiecare client. Tricourile și bluzele noastre sunt fabricate din bumbac gros și de înaltă calitate. Avem o gama largă de imprimeuri amuzante si actuale, și cu siguranța veți găsi designul care vă exprimă cel mai bine, iar materialul și modul de imprimare vă asigură că acest cadou va rămâne amintire frumoasă pentru mult timp.

 

Set de familie pentru mama, tată și copil - The Boss, The Real Boss


Creați o amintire


Atunci când alegem un cadou, mereu ne întrebăm: Va fi placut?, Va fi util?, dar la noi aceste întrebări lipsesc, deoarece aceste tricouri sau bluze nu sunt cadouri obișnuite, ci sunt o amintire prețioasă a celor mai apropiați oameni sau prieteni. Hainele cu aceleași imprimeuri sunt o modalitate prin care oamenii își pot exprima dragostea și sprijinul unul pentru celălalt și de a arăta că se simt cel mai bine atunci când sunt împreună.


Gândiți-vă la asta, ce ar putea fi mai bun decât să completați albumul de familie, îmbrăcați în același mod cu tricouri sau bluze în cea mai strălucitoare sărbătoare? Oferiți-vă dvs. sau celor dragi o sărbătoare magică plină de amintiri calde și plăcute.

 

Tricouri pentru cupluri, seturi pentru îndrăgostiți - King Queen, The Boss - The Real boss

 

Iată sfaturile noastre despre cum să faci fotografii mai bune?


Grid lines (Linii de rețea)

 

Una dintre cele mai simple modalități de a vă îmbunătăți fotografiile este să porniți liniile de rețea ale camerei. Acest lucru vă poate asigura că fotografiile dvs. vor fi întotdeauna aliniate orizontal și vertical sau, cu alte cuvinte, nu vor fi strâmbe.

Majoritatea smartphone-urilor au această funcție:

iPhone: Mergeți la "Settings," alegeți "Photos & Camera," și bifați opțiune "Grid"
Android: Protniți camera, mergeți la  "Settings," găsiți opțiune "grid lines", apoi setați "on." (sau 3х3)


Cea mai mare rezoluție

 

Asigurați-vă că ați setat camera să facă fotografii la cea mai mare rezoluție posibilă, acest lucru va îmbunătăți calitatea fotografiilor și va fi util dacă decideți să le imprimați pe hârtie..


Acest lucru se face din setările camerei din secțiunea „Dimensiune fotografie” sau „photo size”, unde selectați cea mai mare rezoluție posibilă.

 

Iluminatul


Lumina este unul dintre factorii cheie în calitatea fotografiei. Este important ca subiectele pe care le fotografiați să fie bine iluminate, ceea ce asigură fotografii mai detaliate și mai clare. Nu trageți împotriva sursei de lumină, ci în direcția în care luminează. Acordați atenție umbrelor nedorite și efectuați ajustări în funcție de poziția dvs. în raport cu iluminarea.

 

Fundal


Asigurați-vă că ieșiți în evidență din fundal și că nu există nimic pe el pe care să nu-l doriți în fotografiile voastre. Acordați atenție și elementelor din fața (de exemplu, dacă fotografia este pe o masă și nu doriți ca ceva de la masă să fie inclus în fotografie)

 

Atingeri finale


După ce ați făcut fotografiile dorite, puteți să vă dezlănțuiți partea creativă și să le personalizați după gustul Dvs. Acest lucru le va face mai unice și mai memorabile.
O aplicație bună și gratuită pentru acest lucru  este: Photo Editor Pro. Cu aceasta aplicație puteți crește sau reduce luminozitatea, contrastul și nenumărate alte setări pentru a vă face fotografiile cu adevărat unice.