Tricoul stil polo din 1800 până în prezent

Публикувано от admin 28.11.2018 0 Comentarii

Tricourile stil polo sunt o piesă de îmbrăcăminte, care este obligatorie pentru garderoba unui bărbat. Fie că ești la biroul sau practici un sport, cu acest model de tricou vei crea un look elegant și lejer.  Istoria tricourilor polo datează din anii 1800, când trupele britanice au creat primul club de polo din India. Inițial tricourile au fost doar cu guler - fără nasturi. Dar mai târziu sunt adăugate și nasturile, iar motivul pentru asta este că în timpul galopulu, gulerul se ridică și împiedică.

În prezent, legendarul tenisist Renee Lacoste este considerat "tatăl" tricourilor  polo. În anii 90 ai secolului trecut, tricoul polo se transformă într-un dresscode informal pentru toți oameni de afaceri.

 

Tricou cu guler (stil polo) este confecționat din material tricotat, are un guler moale și nasturi pe decolteu - de obicei două sau trei nasturi. Cu toți știm că tricoul polo a devenit un articol de îmbrăcăminte universală pentru sport și antrenament, pentru plimbări și vacanțe, pentru viața de zi cu zi și pentru ocazii speciale. 

 

În colecția noastră de tricouri polo, poți găși tricouri din 100% bumbac și 100% bumbac organic. De asemenea avem și tricouri confecționate din bumbac și poliester pentru mai mare durabilitate a materialului. Descoperă modelele noastre de tricouri cu imprimeuri, simple, sau cu dungi

 

Verifică tricouri polo de bărbați aici

 

Verifică tricouri polo de femei aici