Conditii de retur

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat si sa nu fie deteriorat. Va rugam sa expediati coletul prin firma de curierat URGENT CARGUS catre sediul lor in Giurgiu, nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor si pana la data expedierii produselor catre sediul nostru. In scurt timp de la receptionarea coletului returnat, vom demara procedurile de inlocuire sau returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2015.

ADRESA DE RETURNARE:

Destinatar: MS ONLINE TRADING LTD BULGARIA

Adresa:  jud . Giurgiu,  loc . Giurgiu,  sos . Bucuresti, nr. 206,  sediu   Cargus .

Nu percepem niciun fel de costuri pentru operarea retururilor, iar suma rambursata va reprezenta suma achitata pentru produsele returnate. Singurele costuri ce cad in sarcina d-voastra, sunt costurile de transport ale produselor returnate stabilite de catre firma de curierat Urgent Cargus (pentu inlocuiri, taxele de livrare sunt achitate de catre client in ambele directii).