Conditii de retur

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat si sa nu fie deteriorat. Va rugam sa expediati coletul prin firma de curierat URGENT CARGUS catre sediul lor in Giurgiu, nedepasind cele 30 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor si pana la data expedierii produselor catre sediul nostru. In scurt timp de la receptionarea coletului returnat, vom demara procedurile de inlocuire sau returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.


Daca doriti sa returnati sau inlocuiti un produs cumparat de pe site-ul nostru, va trebui sa ne trimiteti articololele neaparat prin firma de curierat URGENT CARGUS la adresa:


Destinatar: MS ONLINE TRADING LTD BULGARIA
Numar de telefon: +40758131400
Adresa: jud. Giurgiu, sos. Bucuresti, nr. 205 (sediul central Urgent Cargus din jud. Giurgiu)


In colet va trebui sa ne puneti si factura (invoice) primita de la noi – fara ea, nu putem identifica coletul.

O data ce primim produsele returnate de catre dvs va putem trimite o alta marime sau alt model disponibil pe site-ul nostru. Intreaga procedura va dura 4-9 zile lucratoare. Taxele de livrare se achita de catre client in ambele directii. Doca doriti sa va restituim suma aferenta a comenzii, va trebui sa ne transmiteti datele dvs bancare (cod IBAN si nume titular) la adresa de mail info@tshirt24.ro. Suma va fi restituina uin termen legal de 10 zile lucratoare dupa sosirea coletului.

Va rugam o data ce ati trimis coletul de retur sau inlocuire catre noi sa ne transmiteti aceste informatii la adresa de mail info@tshirt24.ro  si sa ne specificati marimile pe care le doriti la schimb.