Livrare Gratuită la Comenzi de peste 299 lei

Termeni si conditii

I. OBIECTUL 

Art. 1. Aceste conditii generale au ca obiectiv principal reglementarea relatiilor intre MS Online Trading OOD., CUI 204043848 cu adresa de inregistrare: Bulgaria, Sofia 1379, Serdika 18A, sc.B, et.6, ap.34 denumita in continuare FURNIZOR, si clientii, denumiti in continuare UTILIZATORI  ai platformei de comert electronic Tshirt24.ro, denumita in continuare " Tshirt24.ro" si furnizorii de produse din aceasta.


ІІ. DATELE FURNIZORULUI PLATFORMEI


Art. 2. Informatia ceruta conform prevederilor Legii privind comertul electronic si ale Legii privind protectia consumatorilor: 

1. Denumirea Furnizorului: MS Online Trading OOD
2. Sediu social si adresa administrativa: Bulgaria, Sofia 1379, Serdika 18A, sc.B, et.6, ap.34
3. Adresa punctului de lucru si adresa pentru formulare de plangeri de la consumatori: Bulgaria, Sofia 1379, Serdika 18A, sc.B, et.6, ap.34
4. Date de corespondenta: Bulgaria, Sofia 1379, Serdika 18A, sc.B, et.6, ap.34

Email: info@tshirt24.ro Numar de telefon: +40758131400


III. CARACTERISTICILE PLATFORMEI


Art. 3. Tshirt24.ro este platforma pentru comert electronic care poate fi accesata la Internet adresa: https://tshirt24.ro/, prin care Utilizatorii pot incheia contracte de vanzare-cumparare, in vederea livrarii produselor oferite de furnizorii in platforma de produse, incluzand urmatoarele:

1. Inregistrarea si crearea unui profil, prin care utilizatorii pot vizualiza magazinului electronic al Furnizorului platformei  Tshirt24.ro si pot beneficia de serviciile suplimentare pentru oferirea de informatii;
2. Utilizatorii pot vedea toate produsele si pot afla care sunt caracteristicile acestora, preturile si conditiile de livrare;
3. Utilizatorii pot incheia contracte de vanzare-cumparare si de livrare a produselor oferite de furnizorii pe platforma Tshirt24.ro;
4. Acestia pot efectua platile prin diferite modalitati de plata, in legatura cu contractele incheiate cu Tshirt24.ro, in functie de instrumentele electronice de plata implementate de furnizor;
5. Utilizatorii pot obtine informatii despre produsele noi oferite de furnizorii pe platforma Tshirt24.ro;
6. Pe cale electronica, acestia pot face declaratii legate de incheierea sau indeplinirea contractelor incheiate cu magazinul Tshirt24.ro, prin intermediul interfetei paginii Tshirt24.ro, pe care o pot accesa pe Internet;
7. Utilizatorii vor fi informati despre drepturile ce decurg din lege, in primul rand prin intermediul interfetei paginii Tshirt24.ro, pe care o pot accesa pe Internet;
8. Sa isi exercite dreptul de refuz, daca este aplicabil, in conformitate cu Legea privind protectia consumatorilor.

Art. 4. Furnizorii din platforma Tshirt24.ro organizeaza livrarea bunurilor si garanteaza drepturile Utilizatorilor prevazute de lege in cadrul bunei-credinte, criteriile si conditiile adoptate in practica, dreptul consumatorului sau dreptul comercial.

Art. 5. (1) Utilizatorii incheie cu furnizorii de pe platforma Tshirt24.ro un contract de cumparare-vanzare de bunuri la adresa https://tshirt24.ro/.  Contractul se incheie in limba bulgara si se pastreaza in baza de date a Prestatorului in platforma.
(2) In virtutea contractului de vanzare-cumparare de bunuri, incheiat cu Utilizatorii, furnizorul de pe platforma Tshirt24.ro se angajeaza sa organizeze livrarea si transferul de proprietate Utilizatorului asupra produselor, selectate de acesta prin interfata platformei. Utilizatorii au dreptul sa corecteze greselile la introducerea informatiilor, nu mai tarziu de la formularea declaratiei de incheiere a contractului cu furnizorul respectiv pe platforma Tshirt24.ro.
(3) Utilizatorii vor plati Furnizorului platformei Tshirt24.ro pretul produselor livrate, respectand conditiile prezentate pe pagina magazinului Tshirt24.ro, precum si prezentele conditii generale. Cuantumul sumei de plata corespunde pretului anuntat de Furnizor la Internet adresa magazinului Tshirt24.ro.


Art. 6. (1) Utilizatorul si Furnizorul din platforma Tshirt24.ro convin ca toate declaratiile/notificarile facute intre ei in legatura cu incheierea si indeplinirea contractului de vanzare-cumparare, pot fi facute pe cale electronica, prin mesaje electronice in sensul Legii privind documentele electronice si semnatura electronica si conform prevederilor art.11 din Legea comertului electronic.
(2) Se presupune de asemenea, ca declaratiile electronice transmise de Utilizatori pe site, sunt facute de catre persoanele mentionate in datele furnizate de catre Utilizator, in vederea inregistrarii acestora, daca Utilizatorul a introdus numele respectiv si parola de acces.


IV. INREGISTRAREA IN VEDEREA UTILIZARII MAGAZINULUI Tshirt24.ro


Art. 7. (1) Ca sa utilizeze Tshirt24.ro pentru incheierea contractelor de vanzare-cumparare de marfuri, Utilizatorul va introduce numele si parola de acces la distanta, alese de el sau va proceda prin procedura "Comanda Rapida" de pe site-ul furnizorului, prin care se considera ca a acceptat termenii si conditiile generale.
(2) Numele si parola de acces la distanta vor fi alese de catre Utilizator, prin inregistrarea on-line pe site-ul Furnizorului din platforma Tshirt24.ro, urmarind procedura indicata in site.
(3) Prin inscrierea datelor sale cu caracter personal si dupa ce apasa butoanele „Inregistrare” sau „Intrare prin facebook“, Utilizatorul practic declara ca cunoaste conditiile generale, ca este de acord cu acestea si se obliga, in mod neconditionat, sa le respecte. Se considera ca utilizatorul este familiarizat cu acesti termeni si conditii si le accepta daca a trecut prin procedura de "comanda rapida".
(4) Furnizorul platformei Tshirt24.ro confirma inregistrarea facuta de Utilizator, prin trimiterea unei scrisori la adresa electronica mentionata de Utilizator. Va fi creat un account al Utilizatorului si intre el si Furnizorul din platforma Tshirt24.ro apar astfel relatii contractuale.
(5) Inregistrandu-se, Utilizatorul isi asuma obligatia sa furnizeze date veridice si actuale. In cazul aparitiei unor modificari, Utilizatorul se obliga sa-si actualizeze intr-un timp util datele inscrise in timpul procedurii de inregistrare.


V. PASII TEHNICI NECESARI PENTRU INCHEIEREA CONTRACTULUI DE VANZARE-CUMPARARE


Art. 8. (2) Prin intermediul interfetei paginii Furnizorului din platfroma Tshirt24.ro, Utilizatorii incheie contracta de vanzare-cumparare a produselor oferite de furnizorii din platforma Tshirt24.ro.
Art. 9. Utilizatorii vor incheia contractul de vanzare-cumparare cu Furnizorul in platforma Tshirt24.ro, conform procedurii prezentate mai jos:

(1) Se face inregistrarea in platforma Tshirt24.ro sau prin intrare prin facebook si, prin inscrierea datelor necesare, daca Utilizatorul se inregistreaza pentru prima data in platforma Tshirt24.ro.
(2) Accesarea sistemului de efectuare a comenzilor in platforma Tshirt24.ro, se face prin identificarea cu ajutorul numelui si parolei;
(3) Apoi Utilizatorii vor selecta unul sau mai multe produse din cele oferite de Tshirt24.ro si le vor adauga in lista produselor care vor fi cumparate.
(4) Apoi urmeaza selectarea produselor din aceasta lista de la furnizorii in platforma Tshirt24.ro, cu privire la care va fi incheiat un contract de vanzare-cumparare.
(5) Se vor inscrie datele pentru efectuarea livrarii;
(6) Apoi urmeaza alegerea momentului si modului de plata a pretului.
(7) Confirmarea comenzii;


VI. CONTINUTUL CONTRACTULUI


Art. 10.
(1) Furnizorii in platforma Tshirt24.ro si Utilizatorii vor incheia contracte separate de vanzare-cumparare a produselor, indiferent de faptul ca au fost selectate printr-un singur mesaj electronic, de pe aceeasi lista de cumparaturi.
(2) Furnizorul in platforma Tshirt24.ro poate livra impreuna si deodata toate produsele, indiferent de faptul ca acestea au fost comandate prin contracte de vanzare-cumparare separate. Bunurile comandate de utilizatori vor fi livrate de furnizorul bunului respectiv ales prin platforma Tshirt24.ro, pentru care Utilizatorul va fi notificat in momentul livrarii.
(3) Drepturile Utilizatorilor referitoare la produsele livrate, vor fi exercitate pentru fiecare contract de vanzare-cumparare in parte. Exercitarea drepturilor ce decurg dintr-un contract de vanzare-cumparare nu se refera si nu au nici un efect asupra restului contractelor de vanzare-cumparare incheiate in privinta altor produse. In cazul in care Utilizatorul este in calitate de consumator in sensul Legii privind protectia consumatorilor, exercitarea dreptului de a refuza sa indeplineasca contractul de vanzare-cumparare cu privire la un anumit produs, nu are nici un efect asupra restului contractelor de vanzare-cumparare incheiate in privinta altor produse livrate Utilizatorului.
Art. 11. Exercitandu-si drepturile ce decurg dintr-un contract de vanzare-cumparare, Utilizatorul este obligat sa mentioneze cu precizie si foarte clar despre ce contract si produs este vorba, din ce contract ii decurg drepturile.
Art. 12. Utilizatorul poate plati pretul tuturor contractelor deodata cand face comanda sau in momentul livrarii produselor.


VII. CLAUZE SPECIALE APLICABILE FATA DE PERSOANE CARE AU CALITATEA DE CONSUMATORI IN SENSUL LEGII PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORILOR

Art. 13.
(1) Regulile prevazute in titlul VII din Conditiile generale, se vor aplica numai fata de Utilizatorii, cu privire la care, in baza datelor mentionate in legatura cu incheierea contractului de vanzare-cumparare sau in momentul inregistrarii la Tshirt24.ro, se poate face concluzia ca sunt consumatori in sensul Legii privind protectia consumatorilor, Legii comertului electronic si/sau Directivei 97/7/CЕ a Parlamentului European si a Consiliului din 20 mai 1997, privind protectia consumatorilor, cand este vorba de contracte la distanta.

Art.14.
(1) Caracteristicile principale ale produselor oferite de Furnizorii in platforma Tshirt24.ro , sunt descrise in profilul fiecarui produs in parte, creat pe site-ul Tshirt24.ro .
(2) Pretul produselor, in care sunt incluse toate impozitele si taxele, se determina de catre Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  in profilul fiecarui produs in parte, creat in platforma Tshirt24.ro ;
(3) Valoarea cheltuielilor de transport sau curierat, care nu sunt incluse in pretul produselor, se determina de catre Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  si se aduce la cunostinta Utilizatorilor in momentul alegerii produselor pentru care urmeaza a se incheia contractul de vanzare-cumparare;
(4) Modurile de plata, de livrare si de realizare a contractului, sunt reglementate in prezentele conditii generale si in informatia pusa la dispozitia Utilizatorului pe platforma Tshirt24.ro  a Furnizorului.
(5) Informatia pusa la dispozitia Utilizatorilor, prevazuta in acest articol, va fi actuala in momentul vizualizarii acesteia pe platforma Tshirt24.ro  a Furnizorului, si poate fi accesata inaintea incheieri contractului de vanzare-cumparare.
(6) Utilizatorii sunt de acord ca toate informatiile cerute de Legea privind protectia consumatorilor sa fie furnizate prin intermediul interfetei platformei Tshirt24.ro  sau prin e-mail.

Art.15.
(1) Utilizatorul consimte ca Furnizorii in platforma Tshirt24.ro  are dreptul sa accepte plati in avans pentru contractele de vanzare-cumparare incheiate cu acesta si pentru livrarea produselor.
(2) Utilizatorul este cel care decide singur daca va plati Furnizorilor in platforma Tshirt24.ro  pretul produselor inaintea livrarii acestora sau in momentul livrarii.
(3) In cazul in care valoarea comenzii facute de Utilizator este de 3 000 BGN sau depaseste aceasta suma, plata se va efectua numai prin transfer bancar.

Art. 16.
(1) Consumatorul are dreptul, fara sa datoreze compensatie sau sanctiune si fara motiv, sa anuleze contractul incheiat in termen de 30 de zile de la data primirii marfurilor de catre furnizorii selectati prin intermediul platformei Tshirt24.ro  prin formularul unic de retragere din contractul disponibil pe site-ul furnizorului Tshirt24.ro  la adresa https://tshirt24.ro/termeni-si-conditii si in Anexa nr.1 la aceste Conditii generale. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere sunt disponibile la https://tshirt24.ro/termeni-si-conditii si in Anexa nr. 2 la acestea conditii generale.
(2) Dreptul la refuz, prevazut in al.1, nu se aplica in urmatoarele cazuri:
1. in cazul livrarii unor produse care au fost fabricate conform cerintelor utilizatorului sau in baza unei comenzi individuale a acestuia;
2. in cazul livrarii unor produse care din cauza naturii acestora nu pot fi returnate si sunt supuse alterarii cu usurinta, sau exista riscul inrautatirii calitatii acestora;
3. in cazul livrarii de produse sigilate care au fost tiparite dupa livrare si care nu pot fi returnate din motive de igiena sau de protectie a sanatatii;
4. in cazul livrarii de produse care dupa livrare si prin natura lor au fost amestecate cu alte marfuri din care nu pot fi separate;
5. in cazul livrarii de inregistrari audio si video sau produse de soft, ambalajul carora a fost desfacut de utilizator;
6. in cazul livrarii de ziare, reviste sau alte publicatii periodice; - in cazul suplimentelor nutritive si/sau suplimentelor utilizate de sportivi, ambalajul carora a fost desfacut/deschis de catre Utilizator;
(3) In cazul in care Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  nu si-a indeplinit obligatia de a oferi informatia prevazuta in Legea privind protectia consumatorului, Utilizatorul are dreptul sa renunte la contractul incheiat, intr-un termen deun an si 30 zile care incepe sa curga de la data primirii produsului. Daca informatia prevazuta in prezentul alineat a fost pusa la dispozitia utilizatorului in perioada in care curge termenul de refuz, acest termen incepe sa curga din nou de la data la care a fost data informatia. Utilizatorul are dreptul sa depuna declaratia de renuntare la acest articol direct in fata furnizorului respectiv prin intermediul formularului de renuntare contractuala, disponibil pe site-ul furnizorului in platforma Tshirt24.ro , la adresa Anexa nr. 1 la aceste conditii generale.
(4) In cazul in care consumatorul si-a exercitat dreptul de refuz de contractul la distanta sau din contractul negociat in afara spatiului comercial, furnizorul la care s-a efectuat plata trebuie sa ramburseze (prin transfer bancar) fara intarziere toate sumele primite de consumator, inclusiv costul livrarii, in termen de 14 zile incepand cu data la care utilizatorul si-a exercitat dreptul de refuz la contractul incheiat. Furnizorul recupereaza sumele primite utilizand aceleasi mijloace de plata utilizate de consumator in tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a convenit in mod expres sa utilizeze un alt mijloc de plata si cu conditia ca acesta sa nu aiba legatura cu costurile cu consumatorul.
Din suma pe care utilizatorul a platit-o in baza contractului, vor fi retinute cheltuielile facute pentru returnarea produsului prev. la alin.4, cu exceptia cazului in care utilizatorul singur a returnat produsul si a suportat cheltuielile, aducand acest fapt la cunostinta Furnizorului. Furnizorul nu are obligatia de a rambursa costul suplimentar al livrarii bunurilor atunci cand consumatorul a ales in mod explicit o modalitate de livrare a bunurilor, alta decat livrarea standard cea mai putin costisitoare oferita de Furnizor.
(6) In cazul unei metode de plata alese - la livrare, examinare si testare, consumatorul isi poate exercita dreptul de retragere direct in fata functionarului societatii de curierat. In acest caz, ar trebui sa livreze imediat bunurile si sa plateasca costurile de expediere catre furnizor.
(7) Utilizatorul se obliga sa pastreze produsele livrate de Furnizor, calitatea si siguranta acestora in perioada in care curge termenul prevazut in al.1.
(8) Utilizatorul isi poate exercita dreptul de refuz la contractul incheiat cu Furnizor prin depunerea unei declaratii scrise catre Furnizor prin intermediul formularului standard de refuz disponibil la https://tshirt24.ro/index.php?route=information/contact pe platforma Tshirt24.ro  si in Anexa nr. 1 la aceste conditii generale.
(9) In cazul in care furnizorul de pe platforma Tshirt24.ro  nu a oferit sa ia singur bunurile, acesta poate retine plata sumelor consumatorului pana la primirea bunurilor sau pana cand consumatorul dovedeste ca a trimis bunurile inapoi, oricare ar fi ambele au avut loc mai devreme.

Art. 17.
(1) Termenul de livrare a produsului se determina pentru fiecare produs in parte, in momentul incheierii contractului cu utilizatorul, prin intermediul site-ului furnizorului in platforma Tshirt24.ro .
(2) In cazul in care Utilizatorul si Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  nu au determinat termenul de livrare, termenul de livrare al produselor va fi de 30 de zile lucratoare‚ incepand cu ziua urmatoare celei in care utilizatorul a trimis Furnizorului comanda, prin intermediul site-ului Furnizrului in platforma Tshirt24.ro .
(3) In cazul in care Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  nu este in masura sa indeplineasca contractul deoarece nu dispune de produsele comandate, el este obligat sa notifice consumatorul si sa recupereze sumele pe care acesta le-a platit.


VIII. EXECUTAREA CONTRACTULUI

Art. 18.
(1) Furnizorul in platforma Tshirt24.ro , organiza livrarea si predarea produsul Utilizatorului de la furnizor respectiv in termenul stabilit in momentul incheierii contractului.
(2) In cazul in care termenul prevazut la alin. 1 nu este convenit in mod expres de catre parti la incheierea contractului, furnizorul de pe platforma Tshirt24.ro  va organiza livrarea si predarea bunurilor de catre furnizorul sau distribuitorul respectiv intr-un termen rezonabil dar nu mai tarziu de 2 luni.


Art. 19. Furnizorul nu isi asuma obligatia sa asigure service-ul necesar in legatura cu produsul.

Art. 20. In privinta problemelor nereglementate in acest titlu, se vor aplica regulile legate de vanzarile comerciale prevazute in Codul comercial.


IX. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Toate informatiile legate de protectia datelor cu character personal sunt afisate aici: https://tshirt24.ro/politica-de-confiden%C8%9Bialitate.html

 


X. MODIFICAREA SI ACCESUL LA CONDITIILE GENERALE

Art. 23.
(1) Prezentele Conditii generale pot fi modificate de catre Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  si acesta ii va informa despre acest lucru pe Utilizatorii inregistrati, prin modalitatile cele mai potrivite.
(2) Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  si Utilizatorul convin ca orice modificare sau completare a conditiilor generale va produce efecte fata de Utilizator in urmatoarele cazuri:
А) in urma notificarii adresate in mod expres de Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  catre Utilizator si in cazul in care Utilizatorul nu declara intr-un termen de 14 zile ca le respinge;
B) in urma publicarii modificarilor/completarilor pe site-ul Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  si in cazul in care Utilizatorul nu declara intr-un termen de 14 zile ca le respinge;
C) prin acceptarea acestora de catre Utilizator, prin intermediul profilului lui pe site-ul Furnizorul in platforma Tshirt24.ro .
(3) Utilizatorul consimte ca toate notificarile Furnizorul in platforma Tshirt24.ro , facute in legatura cu modificarea prezentelor conditii generale, vor fi trimise la adresa postei electronice care a fost data de Utilizator in momentul inregistrarii. Utilizatorul consimte ca pentru mesajele electronice transmise conform ordinii prezentate in acest titlu, nu este nevoie de semnatura electronica ca sa produca efecte fata de el.

Art. 24. Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  va publica Conditiile generale la adresa: https://tshirt24.ro/termeni-si-conditii impreuna cu toate modificarile si completarile ulterioare.

 


XI. INCETARE

Art. 26. Prezentele conditii generale si contractul Utilizatorului cu Furnizorul pe platforma Tshirt24.ro  se termina in urmatoarele cazuri:
• in caz de imposibilitate obiectiva a uneia dintre cele doua parti contractante sa-si indeplineasca obligatiile asumate;
• in baza acordului amiabil facut in scris intre cele doua parti;
• in caz de imposibilitate obiectiva a uneia dintre cele doua parti contractante sa-si indeplineasca obligatiile asumate;
• in caz de confiscare sau oprire a echipamentului de catre autoritatile competente de stat;
• in caz de radiere a registratiei Utilizatorului din  platforma Tshirt24.ro . In cazul acesta, contractele de vanzare-cumparare incheiate, care insa nu au fost indeplinite, vor ramane in vigoare si urmeaza sa fie indeplinite;

Art. 27. Furnizorul din platformei Tshirt24.ro  are dreptul, la libera sa alegere, fara sa anunte in prealabil si fara sa datoreze despagubiri sa rezilieze unilateral contractul daca constata ca Utilizatorul utilizeaza platforma Tshirt24.ro  cu incalcarea acestor Conditii Generale, legislatia Republicii Bulgaria, normele morale general acceptate sau reguli si practici comune in comertul electronic


XII. RASPUNDERE


Art. 28. Utilizatorul se obliga sa despagubeasca si sa elibereze de raspundere, furnizorii din platforma Tshirt24.ro  si Furnizorul in caz de procese judiciare si alte pretentii ale unor terte persoane (indiferent daca sunt intemeiate sau nu) , pentru toate daunele si costurile (inclusiv onorarii de avocat si cheltuieli de judecata), decurgand sau in legatura cu (1) neindeplinirea uneia dintre obligatiile prevazute in acest contract (2) incalcarea drepturilor de autor, de productie, drepturi de emitere sau alte drepturi asupra proprietatii intelectuale sau industriale (3) transferul ilegal catre alte persoane a drepturilor acordate Utilizatorului, pe termenul si in conditiile contractului si (4) declararea incorecta a calitatii de utilizator in sensul Legii de protectie a consumatorilor.

Art. 29. Furnizorul din platformei Tshirt24.ro  nu poarta raspundere in caz de forta majora, evenimente intamplatoare, probleme de Internet, cauze tehnice si/sau obiective, inclusiv dispozitii ale unor organe de stat competente.

Art. 30. Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  nu poarta raspundere pentru daune cauzate de Utilizator unor terte persoane.
Furnizorul din platforma Tshirt24.ro nu poarta raspundere pentru daune materiale si nemateriale exprimate in beneficii pierdute sau daune provocate, cauzate Utilizatorului in procesul de utilizare sau ne-utilizare a Tshirt24.ro  si incheierea de contracte de vanzare - cumparare cu Furnizorul din platforma Tshirt24.ro .
Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  nu poarta raspundere pentru perioada de timp in care platforma nu a fost accesibila din cauza unei forte majore.
Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  nu poarta raspundere pentru daune provocate de comentarii, opinii si postari sub produse, noutati si articole din platforma Tshirt24.ro .

Art. 31. (1) Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  nu poarta raspundere de incalcarea masurilor de siguranta ale echipamentului tehnic, si din aceasta, de pierderea de informatii, raspandirea de informatii, acces la informatii, limitarea accesului la informatii si alte consecinte asemanatoare.
(2) Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  nu poarta raspundere pentru incheierea unui contract de vanzare- cumparare, furnizarea de acces la informatii, pierderea sau modificarea de date generate ca urmare a unei false legitimari a unei terte persoane, care se prezinta drept Utilizator, daca din circumstante se poate aprecia ca aceasta persoana nu este Utilizatorul.


XIII. ALTE CONDITII


Art. 32. (1) Utilizatorul si Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  se obliga sa-si protejeze reciproc drepturile si interesele legitime, precum si sa respecte secretele comerciale care i-au devenit cunoscute pe parcursul executarii contractului si a acestor conditii generale.
Utilizatorul si Furnizorul in platforma Tshirt24.ro  se obliga ca pe durata si dupa expirarea contractului sa nu faca publice corespondenta scrisa sau verbala care a avut loc intre acestia.  Drept informare publica se poate considera publicarea corespondentei in presa, retele sociale, forumuri pe Internet, website-uri personale sau publice s.a.

Art. 33. In caz de conflict intre aceste Conditii generale si alte conventii dintr-un contract special intre Furnizorul din platforma Tshirt24.ro  si Utilizatorul, cu prioritate se vor aplica clauzele contractului special.

Art. 34. Eventuala nulitate a vreuneia dintre dispozitiile acestor conditii generale nu duce la nulitatea intregului contract.

Art. 35. Pentru aspectele nereglementate in acest contract, legate de executarea si interpretarea acestui contract, se aplica legislatia Republicii Bulgaria.

Art. 36. Prezentele Conditii generale intra in vigoare pentru toti Utilizatorii la data de 10.06.2017.

 


Pentru informatii suplimentare pentru utilizatori, consultati-va la adresa de mail info@tshirt24.ro