Termeni si conditii

                                                               DESPRE NOI

MS Online Trading OOD este o societate comerciala cu sediul in Sofia 1379, Serdika 18A, sc.B, et.6, ap.34, avand numarul de TVA: 204043848, care realizeaza si intretine magazinul online, permite VANZATORULUI sa ofere si sa vanda bunuri prin magazin si defineste prezentele Termeni si conditii de vanzare a produselor.                                                  

Informatiile sunt in conformitate cu Legea privind comerțul electronic și Legea privind protecția consumatorilor.http://www.anpc.gov.ro/

1. DEFINITII

„VANZATOR” este reprezentat de site-ul  Tshirt24.ro detinut de MS Online Trading OOD servind drept platforma  virtuala  pentru oferirea de bunuri la vanzare pentru care cumparatorul incheie un contract de vanzare la   distanta  pentru un  anumit articol prezentat in magazinul electronic.


„UTILIZATOR”  este o persoana apta care a fost de acord cu prezentele Termenii si conditii  referitoare la comandarea si achizitionarea produselor oferite prin intermediul magazinului electronic. 

„MAGAZIN ELECTRONIC” este site-ul Tshirt24.ro definitat ca  platforma virtuala destinata  prezentarii  pentru vanzare  a produselor specifice si incheierea  unui contract 

intre  VANZATOR si UTILIZATOR  cu privire  la  achizitionarea  unor  produse prin intermediul acestei platforme. 

„CONTRACT DE VANZARE” este contractul de vanzare-cumparare de produse, incheiat prin inte rmediul prezentului magazin electronic, intre Vanzator si Utilizator. 

„CURIER” este comerciantul care livreaza fizic produsele achizitionate la adresa indicata de Utilizator si care isi desfasoara activitatea in conditiile Legii privind serviciile postale. 

„BROSURA / ANUNT/NEWS LETTER”  sunt mesajele electronice de informare referitoare la produsele comercializate prin intermediul magazinului electronic pe parcursul unei anumite perioade, care pot fi afisate pe pagina de internet, dar pot fi si expediate pe adresa de posta electronica a Utilizatorului.


2. CONDITII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ELECTRONIC 

2.1. Vizualizarea magazinului electronic Tshirt24.ro este complet libera, acesta fiind accesibil din toate punctele lumii.

2.2. Pentru a cumpara din magazinul electronic Tshirt24.ro este necesar numele destinatarului, e-mail, telefon  si adresa de livrare. Inregistrarea este integral gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inregistrare. Clientul inregistrat are posibilitatea mai mare de a beneficia de reduceri suplimentare si oferte speciale. 

2.3.  In magazinul electronic Tshirt24.ro, fiecare produs are pretul mentionat, de asemenea caracteristicile principale ale produslui si informatii suplimentare care au ca scop inlesnirea efectuarii unei alegeri informate cu ocazia achizitionarii produsului. 

2.4. Toate preturile mentionate pe site sunt in exprimate in RON si includ TVA. 

3. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

3.1. MS Online Trading OOD este administrator de date persoanale inregistrat in intelesul Legii privind protectia datelor personale (LPDP) si are dreptul de a colecta, procesa si utiliza datele personale ale utilizatorilor sai cu privire la necesitatile magazinului.

3.2. MS Online Trading OOD se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau 

autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. 

3.3.Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania MS Online Trading OOD nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. 

La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. 

MS Online Trading OOD detine toate drepturile da a schimba unilateral continutul website-ului, precum si  modalitatile de acces la acesta.